3 Νοεμβρίου 2008

Μια υπέροχη βραδιά

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια φώτο!!Κάποτε σαν ναυτικός εκεί στην Ινδονησία απολάμβανα τέτοια δειλινά.Να μοσχομυρίζει ο αέρας απο βανίλια στίς ζούγκλες της Ιάβα..

ΥΓ Αν δεν σου κάνει κόπος επειδή είμαι αμπανταν καραμπανταμ άσχετος να με βοηθήσεις καποια στιγμη στο να προσθέσω καποια πραγματα στο μπλογκ μου..Είμαι σε "νηπιακή" κατάσταση απο κωδικούς κ.α... :-)

Λινα είπε...

Πρέπει να ήταν υπέροχο που μπορούσες να γυρίσεις διαφορετικά μέρη του κόσμου και με την κάμερα της ψυχής να αποθανατήσεις τόσες διαφορετικές εικόνες. Έχω την χαρά λόγω επαγγέλματος (ενός από τα πολλά) να ταξιδεύω και εγώ συχνά (εντός Ελλάδος βέβαια) και να συναντώ πολλά όμορφα δειλινά.

Η φωτογραφία είναι πολύ όμορφη πράγματι. Να τονίσω όμως ότι δεν είναι δική μου! Δεν έχω μαζί μου εδώ κάμερα. Έψαξα στο internet για κάποια φωτο από τα μέρη μου κι έπεσα πάνω σε αυτή που ήταν μια σχεδόν ακριβή απόκριση όσων έβλεπα.


Υ.Γ. Φυσικά και δεν μου είναι κόπος. Η άλλη μου ενασχόληση είναι η πληροφορική. Μην νομίζεις όμως δεν είναι σπουδαίο πράγμα.
Όποτε θελήσεις πες μου.

Την καλημέρα μου. :-)

Ανώνυμος είπε...

Η κάμερα της ψυχής!!..Τέλεια η γραφή σου!!Με εκπλήσεις ευχάριστα!Ναι κρατώ στην κάμερα της ψυχής μου και τα "βίντεο" που έχω μέσα μου,μένουν αναλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου..το ημαίλ μου είναι..mathaios2001@gmail.com Θέλω να με βοηθήσεις για τεχνικά θέματα..Σε ευχαριστώ πολύ..

Λινα είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ mathaio για τα καλά σου λόγια.Ειλικρινά.

Να 'σαι καλά.

:-)